Opremljenost stambenog kompleksa

Opis dvorišta zgrade

Kompleks poseduje dečije igralište na parteru, projektovano prema evropskim standardima bezbednosti, na kojem će najmlađi kreirati svoje prve uspomene. U dvorištu zgrade nalaze se klupe za odmor, kao i biciklarnik otvorenog tipa sa punjačem za elektro bicikle. Na ulazu u kompleks planirana je rampa sa kontrolom pristupa. Dvorište će biti adekvatno osvetljeno parkovskim svetiljkama uz prisustvo ambijentalnog osvetljenja na ogradi, pokriveno video nadzorom što će igru Vaših mališana učiniti bezbednom i sigurnom.

Životni prostor

Posebni delovi objekta – stanovi dizajnirani su komforno sa hodnicima i prostorijama koje komunikaciju u stanu čine lagodnom.Nestandardna visina plafona čini prostor većim što doprinosi komforu življenja.

Bezbednost

Kompleks''New District'' - designed by inc., nalazi se u mirnoj ulici na manje od 50 metara od glavne ulice i poseduje dvadestčetvoročasovni video nadzor jer je sigurnost naših stanara na prvom mestu.U objektu je pristuan sistem za detekciju i rano uzbunjivanje u slučaju izbijanja požara.

Termo i zvučna izolacija

Termo i zvučna izolacija svakog stana, u medjuspratnim konstrukcijama i u zidovima ka susednim stanovima kao i u zidovima ka zajedničkom hodniku, Sve zadovoljava energetski razred C kategorije.

Garaža

Stanare ''New District'' - designed by inc., kompleksa , liftovi će voditi direktno do podzemne garaže čime se dodatno doprinosi udobnosti i efikasnosti svakodnevnog života. Garaže su individualne sa automatskim rolo vratima , sa tri ulaza i opremljene su sistemom za ventilaciju i detekciju ugljen monoksida. Otvaranje će se vršiti elektroautomatski preko mobilne aplikacije ili daljinskog upravljača.

Krov

Krovna površina objekta je iskorišćena za rekreativno zabavni sadržaj uz maksimizaciju zelenih porvršina i dostupna je svim stanarima kompleksa. Idealna za večernja okupljanja, proslavu rođendana i drugih zabavnih aktivnosti. Krov objekta je rešen kao prohodna terasa sa bazenom, zelenilom i ležaljkama.

Fasada

Svi spoljašnji zidovi zidani su falcovanim klima blokom, sa Demit fasadom sa spoljne strane. Termoizolacija za odgovarajući energetski razred C i kvalitetniji mozaični malteri. Silikatno silikonska fasada i silikonska dekorativna fasada. Delovi objekta obloženi kompakt pločama u teksturi drveta. Moderna dekorativna ograda od čeličnih profila sa ispunom od kaljenog Flot stakla.

Osunčanje

Orijentacija objekta omogućava da svi stanovi imaju kvalitetno prirodno osvetljenje.Adekvatne dimenzije fasadne stolarije omogućavaju veliki prodor prirodnog svetla u stambenim prostorijama, dok je zaštita od sunca planirana spoljnim aluminijumskim roletnama sa termo ispunjenim lamelama. Podizanje i spuštanje roletni vršiće se elektroautomatski preko mobilne aplikacije , daljinskog upravljača ili prekidača.

Ozelenjavanje

Ozelenjavanje je dizajnirano tako da integriše arhitekturu Vašeg doma sa funkcionalnim i estetskim zahtevima dvorišta. Tako ozelenjeno dvorište predstavlja produžetak Vašeg doma. Uređenje dvorišta izvedeno je uz odgovarajući izbor biljaka i rastinja , sa ciljem da se Vaš životni prostor i veza sa prirodom oplemene tokom cele godine.

Spoljašnja stolarija

Kvalitetni inostrani PVC šestokomorni profili sa troslojnim nisko-emisionim staklom i vrhunskim okovom. Spoljašnja obloga profila je od aluminijuma boje antracita, ugradjene aluminijumske roletne. Vrata sa magnetnom bravom.

Sigurnosna vrata u stanu

Ulazna vrata su visokokvalitetna protivprovalna-blind ram, sa sigurnosnom bravom i specijalnim ključem sa više uporišnih tačaka zabravljivanja.Vrata ispunjavaju sve relevantne zahteve vezane za akustiku i bezbednost. Završna obrada krila je furnirani medijapan, obostrano obložen. Vrata su opremljena sa LCD video špijunkom.

Podne obloge

Tarkett parket, kolekcije Step L&XL je uklopljen u enterijer stana koji odiše elegancijom sa visokokvalitetnim sokla lajsnama visine 8 cm.

Kamen i keramika

Inostrani kamen i inostrane granitne pločice renomiranih proizvođača, obrade vrhunskog kvaliteta u kupatilima , na terasama i hodnicima - zajedničkim prostorijama.

Unutrašnja stolarija

MDF unutrašnja vrata farbana poliuretanskom belom bojom sa skrivenim prvoklasnim okovima, magnetnim bravama i kvakama inostranih brendova sa srebrnim ukrasnim lajsnama. Unutrašnja vrata su vanstandardne visine od 2.20m što prostor čini većim i ekskluzivnijim.

Kuhinja

Sve kuhinje i toleti opremljeni su najsavremenijim ventilacionim sistemima tipa npr. Šidel.

Hidroizolacija

Hidroizolacija vrhunskog proverenog kvaliteta renomiranog proizvođača npr. tipa Sika i sl., u svim prostorijama gde je potrebna, kao što su kupatila, toaleti, terase.

Sanitarije

Individualno merenje potrošnje vode za svaki stan.Očitavanje se vrši daljinski, uređajima smeštenim u podrumu. Ugradni sistem vodokotlića uz prateću sanitarnu galanteriju inostranih brendova npr. tipa ugradni Geberit, konzolne wc šolje, Kontesa umivaonici, tuš podne prohromske linijske rešetke, tuš paravani sa neprozirnim staklom.Sanitarna galanterija-jednoručne baterije vrhunskog kvaliteta npr. tipa Grohe. Priprema tople vode putem kombinovanih gasnih kotlova.

Grejanje

Indivindualni sistem grejanja za svaki stan, toplovodno - preko aluminijumskih radijatora , izvor toplote - gasni kotao. Kontrola temperature u stanu preko bezičnih atmosferskih termostata i radijatorskih ventila sa termo glavama. Kombinovani gasni kotao za pripremu sanitarne tople vode.

Klimatizacija

Inverterske split i multi sistem jedinice inostranih brendova potvrđenog kvaliteta. Klime sa filterima koji omogućavaju jonizaciju vazduha. Ovi jonizatori koriste električnu energiju za proizvodnju negativnih jona, koje emituju u životni prostor i na taj način sakupljaju čestice nečistoća iz vazduha i talože ih na ovim filterima.

Terasa

Terase su komforne, njihov prostor omogućava postavljanje garnitura za sedenje. Podna obloga terasa izrađena je od adekvatne protivklizne granitne keramike. Ograde terasa su moderno dizajnirane, izrađene kombinacijom metal – staklo.

Bazen

Bazen je dimenzija 20m² sa automatskim sistemom za doziranje hlora, antialgina i kontrolom Ph vrednosti vode, protočnim sistemom najsavremenije filtracije vode, automatizovanim sistemom za čišćenje, automatskom pokrivkom i instalisanim sistemom grejanja vode.

Dečije igralište

Dečije igralište za decu uzrasta do 12 godina sa akcentom na sadržaj za najmlađe. Sastoji se od duple male ljuljaške, klackalice, malog tobogana, velikog tobogana , velike kućice za decu, vrteške.